za 04 jul. | Schulensmeer

Dagtrip Schulensmeer

Onze eerste dagtrip van 2020 met bestemming Schulensmeer staat ingepland op zaterdag 4 juli. Bestemming: Schulensmeer in Linkhout (Lummen). We vertrekken vanaf onze Corona startplaats de parking van het veilinghof om 08:30 uur en worden begeleid door een volgwagen(s).
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

04 jul. 2020 08:30
Schulensmeer, Schulensmeer, België

Over het evenement

De afstand tot aan onze bestemming het Schulensmeer in Linkhout(Lummen) en terug bedraagt  +/- 150 km en gaat hoofdzakelijk over vlakke wegen, zie routeoverzicht op GPX (link).

Rond de middag 12:00 uur zouden we toekomen bij brasserie  www.tvloot.be

Om een vlotte bediening te kunnen garanderen werd de menukeuze beperkt tot: spaghetti bolognese , vol-au-vent of stoofvlees met frietjes of kroketten of kip met rijst vergezeld van drank(en) naar keuze, welke we ter plaatsen betalen met een club tussenkomst van 10€/lid.

Na de lunch vertrekken we rond 13:00 terug naar onze startplaats om daar tegen 16:00 toe te komen.

Deze WTC classic dagtrip is toegankelijk voor alle leden en we hopen dan ook op een nieuwe recordopkomst.

De sterkere deelnemers zorgen voor kopwerk –aan een matige en gecontroleerde snelheid- en verkeersbegeleiding, waardoor de minder straffe fietsers kunnen profiteren en genieten van het kwaliteitswerk van de eerstgenoemden.

We verdelen de groepen volgens de geldende corona maatregelen tot 20 personen waarbij we voor de sterkere groep(en) wat extra kilometers kunnen voorzien.

Wil je meefietsen of wil je als chauffeur de groepen begeleiden?

Laat dan een berichtje aan Frans,  frans@wtc-relst.be zo snel als mogelijk (ten laatste 1/07) en laat hierbij ook je menukeuze weten.

Wij kijken ernaar uit ! Hopelijk jullie ook ?

Uw bestuur.

Registratie is afgesloten