vr 28 aug. | Alden-Biesen

Driedaagse 2020 - Alden Biesen : Afgelast/uitgesteld tot volgend jaar

Registratie is afgesloten
Driedaagse 2020 - Alden Biesen : Afgelast/uitgesteld tot volgend jaar

Tijd en locatie

28 aug. 2020 08:30 – 30 aug. 2020 16:30
Alden-Biesen, 3740 Alden-Biesen, België

Over het evenement

Onze verblijfplaats is dit jaar het Martin’s Hotel aan de Rentmeesterij van het kasteel Alden Biesen.

Onze Event manager nam het zekere voor het onzekere, en heeft bed en keuken terdege uitgeprobeerd en goed bevonden!  De ligging van het hotel is een perfecte uitvalsbasis voor dag 2. 

Kortom: dit wordt alweer een driedaagse om niet te missen! 

Het programma ziet er voorlopig als volgt uit:

  • Vrijdag 28 augustus: Start aan het lokaal om 8 uurRit van maximum 160 km, in 2 groepen, ’s middags eigen lunchpakket met soep’s avonds apero en 3 gangendiner met aangepaste wijnen  
  • Zaterdag 29 augustus: Start 9u30 voor een plaatselijke rit (afhankelijk van de groep 90 à 130km)’s middags lichte lunch ’s avonds tijdig het 3 gangendiner met aangepaste wijnenEr zijn verschillende interessante culturele activiteiten mogelijk, zoals: 
  1. Een geleid bezoek aan de commanderij van Alden Biesen, met haar rijke erfgoed geschiedenis 
  2. Een geleid bezoek aan het fort van Eben-Emael, waar de inval van Duitse elitetroepen het begin van WOII in West Europa inluidde
  3. Het belevingscentrum van de brug van Vroenhoven, die een rol speelde bij dat begin van WOII. 

         We onderzoeken deze opties verder in detail. 

  • Zondag 30 augustus: Start 9u00 Rit van maximum 160 km, met lichte lunch Bij aankomst in ons clublokaal: après-driedaagse receptie met onze klassieke witte en zwarte pensen ook voor partners en inwonende kinderen!

Een zo goed als all-in formule dus, waarvoor de totale deelnameprijs 220 euro per persoon bedraagt (na tussenkomst door de clubkas). Aanvragen voor single kamers (aan 99 euro pp) worden (zonder garantie) op een wachtlijst genoteerd. 

Indien interesse graag een seintje aan jan@wtc-relst.be.

Inschrijving

Inschrijven kan vanaf NU, en wel door een voorschot twv 100 euro te storten op onze clubrekening (IBAN: BE85 7340 1137 7806 - BIC: KREDBEBB), uiterlijk 20 april 2020 (= datum van ons 2de voorschot aan het hotel).

We hanteren de standaard annulatie-voorwaarden van het hotel in geval van ziekte. 

Maar zeer belangrijk: in het (hopelijk onwaarschijnlijke) geval dat de overheid het verbod op events, feesten en rijden in groep zou verlengen tot eind augustus 2020, dan kunnen wij kosteloos annuleren

Met andere woorden, je krijgt je betaalde voorschot terug als we, omwille van Corona, niet zouden kunnen/mogen vertrekken! Maar: laat ons positief denken, en dus is het vandaag heel aantrekkelijk om in deze speciale periode reikhalzend uit te kijken naar deze veelbelovende driedaagse op het einde van de zomer! 

Schrijf snel in, want de plaatsen zijn beperkt (first come – first served) voor deze 3 onvergetelijke topdagen! 

Registratie is afgesloten