za 08 aug. | Citadel van Namen

Zaterdagrit naar Namen

Een prachtige clubrit naar de Citadel van Namen met enkele mooie hellingen die nooit afschrikken.
Registratie is afgesloten

Tijd en locatie

08 aug. 2020 08:00
Citadel van Namen, Route Merveilleuse 64, 5000 Namur, België

Over het evenement

Onze tweede dagtrip van 2020 met bestemming Namen staat ingepland op zaterdag 8 augustus.

We verzamelen vanaf 7u45 aan ons clublokaal om tegen 8u00 te vertrekken richting Citadel van Namen

De rit is 166km lang en we hebben hierbij +/- 1200 hoogtemeters te overbruggen.

Helaas door de verstrengde corona maatregelen kunnen we ’s middag niet op restaurant gaan eten maar dit hoeft geen spelbreker te zijn.

Neem je eigen lunchpakket/bevoorrading, sportdrank(en) of drankpoeder mee en voorzien wat extra energierepen, powergels of andere mondvoorraad.

Wij zullen zorgen voor gekoeld water, frisdrank(en) wat bananen en/of wafeltjes om jullie suikerspiegel op peil te houden.

Je rugzak met je lunchpakket, drank, reserve materiaal en of kleren kan je in de camionette achterlaten.

Zo blijft het steeds binnen handbereik en kan je je onderweg wat aansterken als de honger zou beginnen knagen.

We zullen ook enkele tussenstops voorzien om de innerlijke mens te versterken, je dorst te verdrinken en je hartslag terug te dringen.

Zorg dat je je mondmasker steeds op zak hebt zodat je deze kan gebruiken op tussenstops als het niet mogelijk zou zijn om 1.5m afstand te bewaren.

We hopen op een grote opkomst voor deze Waalse klassieker die toegankelijk is voor alle leden.

De sterkere deelnemers zorgen voor kopwerk –aan een matige en gecontroleerde snelheid- en verkeersbegeleiding, waardoor de minder straffe fietsers kunnen profiteren en genieten van het kwaliteitswerk van de eerstgenoemden.

Wil je meefietsen of wil je als chauffeur de groep(en) begeleiden?

Bevestig dan je deelname via onze website en doe het zo snel mogelijk (ten laatste woensdag 2/08)

Voor speciale verzoeken kan je ook een berichtje bij Frans,  frans@wtc-relst.benalaten.

Wij kijken ernaar uit ! Hopelijk jullie ook, want veilig sporten is en blijft gezond.

Uw bestuur.

Registratie is afgesloten