Het 38ste seizoen is begonnen !

Bijgewerkt op: 14 mrt. 2020

Op 21 februari opende officieel het 38ste seizoen van WTC Relst !

Op de Algemene Leden Vergadering verzamelden bijna 100 leden. Een uitgebreid overzicht van 2019 werd gepresenteerd en het programma voor 2020 werd voorgesteld.

Er waren in het voorjaar veel winderige en natte ritten, zodat ook onze openingsreceptie telkens uitgesteld werd :-). Daarnaast waren er gelukkig ook veel zonnige zondagsritten, populaire zaterdagritten en als zonnig hoogtepunt onze driedaagse in Mallorca. Zon en regen wisselden ook af op ons grote Mosselfeest (voor het eerst een tweedaagse), de 13ste editie van de 11.11.11 MTB en de verbroederingsrit.

Voor wie niet erbij kon zijn, hier is een PDF Versie van de volledige presentatie.


Uitgebalanceerd veiligheid- en gezondheidsprogramma

De hoogtepunten van 2019 bestonden uit de Kijk Uit aflevering met WTC Relst over veilig in groep fietsen en de aankoop van 3 AED toestellen. Omdat veiligheid hoog op de WTC agenda staat, geeft Rudi nog eens een presentatie over de AED toestellen in de volgwagens.  Als we één ding moeten onthouden is het: “je kunt niets fout doen"!

Daarnaast sensibiliseerden we ook nog eens over wetgeving en verantwoord fietsen in groep.

Maar veiliger fietsen is ook een kwestie van een betere conditie en gezondheid. Dit jaar gaat er extra aandacht naar de sportieve en blessure preventie aspecten! Sponsor Flexo plant een unieke introductie les ‘Voeding en core stability’ op 26 Maart 2020, gratis voor onze leden.


Vooruitzichten, uitdagingen en doelen

Ook in 2020 hebben wij opnieuw mooie uitdagingen en doelen door en voor iedereen. Elk aanwezig lid op de ALV kreeg al een mooi activiteitenoverzicht op een WTC Relst mini kalender. Wie er nog geen heeft, kan vanaf maart eentje ophalen in ons clubcafé.Jouw stem telt !

Wij organiseerden dit jaar een live voting, en elk lid kon zijn/haar mening geven over verschillende onderwerpen. De PDF hiervan is hier beschikbaar.

Op het einde werd er nog gestemd voor de goedkeuring van het clubbeleid, met ook de verkiezing van twee nieuwe bestuursleden. Na jarenlange engagement als bestuurslid, besliste Bart VC om uit het bestuur te stappen: wij respecteren deze beslissing en zullen hem missen - daarvoor een uitgebreide dankuwel vanuit iedereen in de club!


De aansluitende clubreceptie was ook het perfecte moment om bij te praten over eventuele wintertrainingen en over de grote fietsplannen voor 2020. De sfeer zat er direct al in !Wij kijken uit naar ons eerste zondagrit met openingsreceptie – weer of geen weer dit jaar
100 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste WTC Relst(st)er, We brengen graag wat warmte in deze wintertijd met een update van jouw geliefde club: Het bestuur heeft beslist om de Algemene Leden Vergadering niet te laten doorgaan op vrijda