Mosselfeest 2018 : uitslag tombola

Bijgewerkt: 2 feb 2019

Wederom een top-eetdag ...  Klik hier voor de uitslag van de tombola.

Onze club heeft weer een sterke prestatie neergezet. De bijna 1.000 klanten hebben er van genoten. En wij ook!

Het bestuur is volop bezig met de nabereidingen, maar we houden er aan alle medewerkers te bedanken, én te feliciteren!

Zo’n eetdag is gewoon plezant, maar er is ook keihard gewerkt: bedankt voor jullie inzet! En proficiat, want we mogen als club fier zijn op zo’n prestatie!

De kwantiteit: dit was de derde grootste editie!

- Bijna 1.000 bezoekers, 978 om precies te zijn. Dat zijn er 100 minder dan vorig jaar, maar nog altijd goed voor de derde grootste eetdag uit onze clubgeschiedenis!

- 70% van de klanten koos voor mosselen (tegenover 75% vorig jaar), de speciallekes (met Tongerlo of witte wijn) kenden al ietsje meer succes dan vorig jaar (12% ipv 10%).

- 23% verkoos de lekkere vol au vent van The Catering Company!

- Ook de toog draaide op volle toeren met 2.240 consumpties (bovenop die van het aperitief-team!)

- Idem dito voor de tombolaverkopers die weer het beste van zichzelf gaven! De uitslag van de trekking is beschikbaar op de website vanaf 11-10-18; prijzen af te halen bij Rita. Zeg het voort in jouw netwerk!

- De eindafrekening zal worden gemaakt als alle kosten binnen zijn, en gerapporteerd op de volgende Algemene Leden Vergadering.

De kwaliteit: de grote stroom was volledig onder controle.

- De spreiding van de klanten was minder egaal deze keer: ’s middags was het behoorlijk rustig (naar onze normen! J ); ’s avonds was het alle hens aan dek om de toestroom van klanten te verwerken!

- We hadden een nog betere tent, zo was het nog comfortabeler tafelen én opdienen!

- En we hadden een toporganisatie: we hebben Kampenhout en omstreken getoond dat we niet alleen goed kunnen fietsen!

- Gelukkig hebben we nog werkpunten J. Maar grosso modo kunnen we echt wel van een gesmeerde machine spreken. Onze eetdag is de grootste van het jaar voor het Park van Relst. Dat davert bij wijze van spreken op haar grondvesten, maar WTC Relst heeft ook op dat vlak een sterke reputatie: alles is weer spic & span!

- alle suggesties om de eetdag organisatie nog verder te verbeteren zijn altijd welkom

En nog is het seizoen niet gedaan!

Fietsen in clubverband doen we pas opnieuw in maart 2019, maar we organiseren dit jaar nog 1 activiteit: de 12de editie van de MTB in het kader van 11-11-11. Op zondag 4 november.

Het zou tof zijn als je daar ook een handje komt helpen: laat het weten via

vincent.keppens@telenet.be of de online takenlijst.

Uw bestuur.

87 keer bekeken