MTB 11.11.11

Beste MTB-deelnemer,

De Mountainbiketocht vindt dit jaar opnieuw volgens aloude gewoonte aan de sporthal van Kampenhout plaats.

Er is dit jaar dus opnieuw een normale toertocht!!

Info & Deelname

Datum? Zondag 7 november 2021 van 08u00 tot 10u30.

Plaats? De sporthal van Kampenhout, Zeypestraat 26. Voor de ruime parking stuurt u de GPS naar de "roodkloosterlaan" – NIET naar de sporthal.

Inschrijven? Inschrijven gebeurt ter plaatse in de sporthal.

Afstanden? Dit jaar kan je kiezen voor 30, 40, 50 of 65 km. Er is ook een kinderfietstocht.

Prijs? 30, 40 km = 6 euro ; 50, 65 km = 7 euro, kindertocht = 2 euro (inclusief verzekering)

Parcours

WTC Relst zorgt voor het afwisselend parkoers. Samen met de andere verenigingen (de gezinsbond, de jonge garde en de fietsvrouwen) zorgen we voor een vlekkeloze organisatie. En dit alles ten voordele van 11.11.11.

Weinig asfalt (85% off road) en steeds goed berijdbaar. Veel afwisseling: zowel technische stukken in het bos alsook mooie holle wegen. Na een vlakke aanloop komen er enkele pittige kuitenbijters in Kortenberg en Bertem. Tijdens de 63 km krijgt u maar liefst 11 hellingen voorgeschoteld!

• Kindertocht 15 km (gezamenlijk vertrek om 10u aan de sporthal)

• MTB toertocht van 30, 40, 47 of 63 km.

Wil je het parcours eens bekijken? Klik hier.

Voor de kinderen tot +/- 12 jaar is er een mooie fietstocht langs goed berijdbare veldwegen in Kampenhout. De afstand is 15 km. Er is een gezamenlijk vertrek aan de sporthal om 10u onder begeleiding van Gezinsbond Kampenhout (meestal wordt een 'snellere' en een 'minder snelle' groep gevormd). Ouders mogen ook meefietsen. Onderweg is er een drankje en koek voorzien. Een fietshelm is aanbevolen. Prijs : 2,00 euro per persoon

Praktisch:

Zeer ruime bevoorrading onderweg aanwezig!

Achteraf kan u in de sporthal frisdrank, koffie, thee, Tongerlo, Flandrien, ... drinken. Er zijn ook hamburgers en soep voorzien. Er is ook een zeer ruime afspuitstand (+10 fietsen gelijkertijd)!

Ruime kleedkamers en douches.

Afpijling is zoals steeds ruim voorzien. Wil je de GPX tracks op voorhand downloaden, dan vind je ze 3 dagen ervoor via deze link.

De foto’s nadien vind je hier.

Diensten:
  • Noodnummer en repatriëringsdienst

• 1 of 2 ruime bevoorradingen met warme dranken (verse soep, koeken, sportdrank, fruit, …)

• Professionele afspuitstand

• Gratis bewaakte fietsenstalling achter de sporthal

Blijven sporten!!

het 11-MTB-team

63 weergaven

Beste WTC Relst(st)er, We brengen graag wat warmte in deze wintertijd met een update van jouw geliefde club: Het bestuur heeft beslist om de Algemene Leden Vergadering niet te laten doorgaan op vrijda