Onze zondagritten starten opnieuw in de Hutstraat

Hallo WTC Relst(st)er,

Met de nieuwste algemene Corona versoepelingen door de overheid, kunnen ook wij volgende aanpassingen aankondigen:

1. De maximumgrootte van 20 per groep vervalt. We stellen dus opnieuw groepen samen van minimum 15 en maximum 50; dat zijn de gekende getallen vanuit de wegcode.

2. Het vertrek organiseren we niet langer aan de Veiling, maar vanaf zondag 5 juli opnieuw in de Hutstraat. Maar wel met dezelfde organisatie als aan de veiling: de groepen staan ver uit mekaar; geen scanning; geen overkoepelende briefing. Ons clubcafé blijft tot nader order gesloten op zondagochtend.

PS1: Het vertrek van de zaterdagrit naar Schulensmeer blijft zoals voorzien nog aan de Veiling!

PS2: Op deze twee aanpassingen na, blijft het Corona-draaiboek dus geldig.

Hou het veilig en gezond,

Jouw bestuur.

18 weergaven

Beste WTC Relst(st)er, We brengen graag wat warmte in deze wintertijd met een update van jouw geliefde club: Het bestuur heeft beslist om de Algemene Leden Vergadering niet te laten doorgaan op vrijda