Season Start 2021

Beste clublid,

Wat een vooruitzicht!

Een openingsrit mét terras, bij zomerse temperaturen!

Het is zover: we zijn ontzettend blij dat we samen ons seizoen kunnen openen! Eindelijk! Yes!

Maar, beste vrienden, we moeten voorzichtig blijven! We rekenen er op dat iedereen veiligheid en gezondheid vooropstelt, en dus:

• gezondheid: alles gebeurt volgens het Corona-draaiboek: het zit in bijlage, lees het grondig na!

• veiligheid: we moeten het terug gewoon worden om in groep te rijden: per 2, vooraan alles goed aangeven, in peloton doorroepen, achteraan zorgen dat iedereen en volgwagen mee is, ...

• snelheid: we staan aan het begin van ons clubseizoen en niet iedereen komt even getraind uit deze lange winter; we bouwen rustig op!

• gezelligheid: na de rit is iedereen welkom op het Corona-terras. Onze club-café-ouders Alain & Rita zijn er ook weer helemaal klaar voor.

De tafels zullen verspreid staan, voor een stuk op straat (met goedkeuring door de gemeente) en aan de overkant op het pleintje voor de kerk.

Let op

- alle tafels moeten ten allen tijde blijven staan, met max 4 personen die op hun stoel moeten blijven zitten!

- bestelling en bediening gebeuren aan tafel

- rechtstaan = mondmasker aan

- binnen alleen voor toiletbezoek

Onze ploegverantwoordelijken verwachten nog vele ritten voor de kalenders! Zet je beste beentje voor via mijnrit@wtc-telst.be!

En dan zien we mekaar terug, nu zondag, ten laatste om 8u20!

Jouw bestuur

48 weergaven

Beste WTC Relst(st)er, We brengen graag wat warmte in deze wintertijd met een update van jouw geliefde club: Het bestuur heeft beslist om de Algemene Leden Vergadering niet te laten doorgaan op vrijda