Seizoen 38 : C'est parti !

Bijgewerkt op: 14 mrt. 2020


Een mooie opkomst met in totaal 80 clubleden aan de start!

De kop is er dus af, we gingen met zijn allen met goede moed van start. Wat niemand verwacht had: het bleef droog. De opkomst was verrassend goed, met een tachtigtal fietsers, waarvan meer dan 30 bij de populaire groep C. We verwelkomden ook onze nieuwe leden, die voor het eerst hun nagelnieuwe outfit konden showen!


Openingsrit 1 maart 2020

4 groepen nemen de start: - 17 A's vertrekken naar Scherpenheuvel onder leiding van Dirk, - 22 B's vertrekken richting Merchtem onder leiding van Bart S. - 31 C's vertrekken naar Aarschot onder het dubbele commando van Jan en Ronny - 7 D's vertrekken met Daniel richting TervurenNadien werden we door de ganse familie van Alain en Rita opgewacht om ons te bedienen. Een zeer geslaagde openingsrit en chapeau voor alle fietsers.


Korte interviews met de leden en/of wegkapiteinen

Team A zette het seizoen goed in met een mooie rit naar Scherpenheuvel. Heerlijk veel windmee naar ginder... en stevig kopwerk nodig in de andere richting. Ze misten natuurlijk een beetje hun powergirl, en wensen haar een spoedig herstel.


Vanuit Team B(art) blijkt een nieuwe lid super blij te zijn met zijn eerste ervaring:

"super ervaring, mooie rit en WTC Relst is wel een topclub". Bart zelf kan trots zeggen dat iedereen goedgezind was, en iedereen heeft genoten van de rit ondanks de wind.  Wie onderweg goed keek zag zelfs een streepje zon !


Team 'populair' (vandaag waren het de C's) informeert ons:

De kalender was voor die dag nog blanco maar Jan en Ronny toverden snel een ritje van een 60 km in mekaar. Via Kampenhout Sas met direct een pechvogel met lekke band ging het richting Haacht en Keerbergen naar Ninde. Verder door naar Tremelo, Baal, Betekom naar het eerste klimmetje aan de Moedermeule, de Waterloosstraat. Verder door naar Gelrode en dan het 2 de klimmetje de Papenakker. Even de grote baan over om via een rustig baantje Aarschot in te duiken.

Toen was de pret er af en het was zwoegen en zweten tegen de wind op via Betekom, Werchter,

Ninde en Haacht om zo toch tijdig voor de openingsreceptie in ons clublokaal te geraken.


Vanuit Team D(aniel) horen wij volgende verhaal:

De bestemming Duisburg was louter ingegeven door de windrichting ZW, en de sterkte ervan zou bepalen hoever de tocht zou dragen.

Tegenwind en bijna geen kans om achter een teamlid te gaan schuilen. Over Nederokkerzeel en Erps-Kwerps trokken we naar Kortenberg via F3 om vervolgens Sterrebeek binnen te vallen. Via Wezembeek deden we Tervuren aan en hadden zo meteen een mooi uitzicht op de ex-renbaan en nieuwe golf-resort. Op het rondpunt aan Novotel in Zaventem een bijna aanvaring met een paar wielertoeristen die de rijbaan hadden uitgekozen om hun fietscomputer bij te stellen, tot ergernis van andere fietsers (wij dus) en de automobilisten. Met een voorjaarszon kwamen wij via Machelen, Steenokkerzeel, en Berg, zonder pech of ongevallen behouden in Relst terug met 50 heerlijke km op te teller.

57 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste WTC Relst(st)er, We brengen graag wat warmte in deze wintertijd met een update van jouw geliefde club: Het bestuur heeft beslist om de Algemene Leden Vergadering niet te laten doorgaan op vrijda