Update - Bijkomende Corona-maatregelen

Beste WTC Rest(st)er,

De opkomst voor onze ritten tijdens deze Corona-zomermaanden blijft op een mooi niveau, en dat willen we zo houden!

Dat doen we met de grootste zorg voor ieders veiligheid en gezondheid. De nieuwste beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad nopen ons tot een aantal bijkomende maatregelen, vanaf zondag 26/07/20:

  1. Mondmaskerplicht bij aankomst aan het café, zowel op het terras als binnen. - Iedereen brengt een eigen mondmasker mee, en doet dit, op het einde van de rit, aan bij afstappen van de fiets. - Het mag alleen uitgedaan worden door personen die aan een tafel (buiten of binnen) neerzitten. - Wie geen mondmasker bijheeft, kan er eventueel eentje kopen bij Rita @ 1,20 euro/st.

  2. Registraties van de aanwezigheden (aan het caf頮a de rit, dus los van de aanwezigheden tijdens de rit): gebeurt door het bestuur tbv Rita & Alain.

  3. Het bestaande draaiboek blijft verder grotendeels van kracht, en werd aangepast met deze update (zie bijlage). We dringen aan op een strikte naleving ervan!

We zijn, tesamen met Rita & Alain, verheugd dat ons clubcafé kan openblijven, en met deze maatregelen kunnen we gelukkig blijven genieten van ons wekelijks aprèsbike-moment!

Hou het veilig en gezond,

Jouw bestuur.

17 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste WTC Relst(st)er, We brengen graag wat warmte in deze wintertijd met een update van jouw geliefde club: Het bestuur heeft beslist om de Algemene Leden Vergadering niet te laten doorgaan op vrijda