Winter update

Beste clublid,

De Corona situatie laat duidelijk niet toe om op 7 maart van start te gaan met clubritten.

De huidige maatregelen zijn helder (buitenactiviteiten met max 4 personen), en de indicatoren die we met zijn allen volgen geven aan dat grote voorzichtigheid geboden blijft.

Het is natuurlijk jammer dat we als club niet gewoon samen kunnen gaan fietsen en gezellig op het terras bij ons clubcafé gaan zitten…

Maar, we moeten erkennen dat dit gemis relatief is, en niet opweegt tegen het leed van vele getroffenen, direct en indirect.

We wachten geduldig tot deze wereldwijde crisis fundamenteel onder controle komt, vooraleer we onze clubactiviteiten voor 2021 openen.

Intussen kunnen we tenminste blijven fietsen, en brengen de vaccins concrete hoop op betere tijden!

Het uitstel weerhoudt ons evenwel niet van mentale en digitale verbondenheid. En daarom:
  1. Bieden we jou mooie ritten om te rijden! Op onze website bouwen we een bibliotheek van gpx bestanden uit.

2. We verzamelden alvast een eerste selectie hier, met veel dank en appreciatie voor de auteurs van deze parels! In deze database kan je een rit uitkiezen in functie van bestemming, afstand en hoogtemeters. Downloaden en rijden maar!

3. Bouw mee aan onze club-database! Selecteer je mooiste ritten, noem ze ‘bestemming-xKM-yHM.gpx’ en mail ze naar gpx@wtc-relst.be. Sharing is caring!

4. Tonen we onze leden in actie!

5. We kunnen mekaar al terugzien, op foto! Als je gaat fietsen, neem een selfie of andere leuke foto, en deel die met foto@wtc-relst.be. Hoeft niet in cluboutfit. Wij zetten de kiekjes online!

6. En naast die actuele foto’s, kan je ook mijmerend nagenieten van de clubgeschiedenis in beeld, en wel via https://fotos.wtc-relst.be/#collections

7. Maken we ons alvast klaar voor de rittenkalender!

8. Hoe onzeker de herstart-datum ook is, onze ploegverantwoordelijken willen graag voorbereid zijn met hun kalender. We spraken af om die kalenders te vullen vanaf 18 april. (niet dat we enige aanspraak kunnen maken op inschatting van de herstart, maar gewoon als hypothetisch begin van de kalender. We zien wel wat het effectief wordt). Zoals je weet, verwachten we van elk lid om minstens 1 rit voor zijn/haar rekening te nemen. Laat graag weten welke rit(ten) voor welke groep jij wil leiden. Registreer het heel eenvoudig via deze link!

We houden je op de hoogte, en kijken er hoe dan ook naar uit om er zo snel als mogelijk weer een mooi seizoen van te maken!

Hou het veilig en gezond, en blijf fietsen!

PS: steun onze sponsors waar mogelijk!

28 keer bekeken