WTC - Corona

Bijgewerkt op: 15 mrt. 2020

Beste clubleden,

Je zag van bij het begin van de week, en zeker vanaf gisteravond, de bui al hangen: het coronavirus of Covid-19 gooit onze kalender door mekaar.

Conform de aanwijzingen van zowel de lokale als de federale overheid en gelet op de recente ontwikkelingen rond het Corona-virus hebben wij besloten de zondagsritten te annuleren en dit (voorlopig) tot 3 april 2020.

Tot dan zal ook ons clubcafé de deuren moeten sluiten.

Ook de geplande verdeling van de kleding wordt dus uitgesteld.

De geplande avondactiviteit Core Stability & Sportvoeding van 26 maart wordt om dezelfde redenen geannuleerd.

Er zijn nog geen besmettingen bij onze leden gekend of gemeld, en door deze annulering willen wij onze bijdrage leveren om het risico op verspreiding te verkleinen.

Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, aarzel dan niet contact op te nemen met een van de bestuursleden.

We houden je uiteraard op de hoogte in geval van nieuwe ontwikkelingen.

Tot nader order is de eerstvolgende clubrit, met aansluitend kledij-verdeling, dus voorzien op zondag 5 april, om 8u30.

Bedankt voor je begrip, en zorg goed voor jezelf en mekaar.

Jouw bestuur

43 weergaven

Beste WTC Relst(st)er, We brengen graag wat warmte in deze wintertijd met een update van jouw geliefde club: Het bestuur heeft beslist om de Algemene Leden Vergadering niet te laten doorgaan op vrijda