WTC Relst: Corona update

Beste clublid,

In deze bijzondere, ja echt unieke, tijden, hopen we van harte dat jij en je familie in goede gezondheid verkeren!

Onze gezamenlijke passie is in dit Corona-kader een bijzaak… maar wel een belangrijke bijzaak. De virologen en overheden beklemtonen voortdurend het belang van sporten, en stimuleren met name fietsen, evenals wandelen en lopen. Gelukkig werd Pieter De Crem vorige vrijdag teruggefloten, en kunnen we onze geliefde sport blijven uitoefenen binnen belangrijke, maar nog redelijk aanvaardbare restricties.

Dat kan evenwel nog niet in groep of clubverband. Het is momenteel dus afwachten wanneer we onze eerstvolgende clubactiviteit opnieuw zullen kunnen inplannen.

Intussen willen we jullie verblijden met een licht aan het einde van de tunnel, en met tal van tips voor nu.

Driedaagse gaat door eind augustus

Vooreerst nodigen we uit voor de traditierijke DRIEDAAGSE (meer info hier), op het einde van augustus. Met Corona-annulatievoorwaarden. Speciaal licht aan het einde van deze speciale tunnel! Om reikhalzend naar uit te kijken!

Open de bijlage en schrijf direct in!

Daarnaast geven we je graag volgende suggesties om de Coronaperiode sportief door te komen.

1. Verken slim!

Maak, als je kan, van deze periode gebruik om een rit voor de club uit te stippelen! Ga ze verkennen (en bijsturen waar nodig). Sla de rit op als gpx.bestand, en mail dat naar de ploegverantwoordelijke naar keuze (Daniel voor D, Jan voor C, Bart voor B en Frans voor A).

Actie: tijdens deze Corona-periode, kan je hiermee 2 extra klassementspunten (*) verdienen! Plus: je vult onze clubkalender en gpx-database verder aan. Plus: je bouwt slim aan je conditie! Een win-win-win dus!

(*) voorwaarden: rit moet verkend zijn en bruikbaar als clubrit + je bent bereid om ze later als wegkapitein te rijden + max 5 ritten pp.

2. Beweeg slim!

De geplande core stability sessie voor fietsers met Flexo hebben we helaas moeten annuleren, maar je kan intussen wel door hen speciaal georganiseerde, gratis online sessies volgen.

Met name op 1, 8 en 15 april, telkens om 19u. Meer info vind je hier. Of zelfs een bestaande les herbeleven, dat kan hier.

3. Fiets slim!

· Zo maak je de beste gps routes met inachtname van de ‘social distancing’: klik hier

· Fiets je virtueel event met Keep Moving en steun de zorgverlener van jouw hart: klik hier

· Tips voor indoortrainingen en andere Corona updates voor fietsers: klik hier (Cycling.be) of hier (VWB)

Zorg goed voor jezelf en je naasten!

Jouw bestuur.

52 keer bekeken