WTC Relst - Inschrijving seizoen 2021

Het 38ste seizoen gaat met een mondmasker de geschiedenis in.

Yep, Corona zorgde voor een gedeeltelijke drooglegging en zelfs annulering van ritten. Een positieve kant van het virus is dat iedereen meer dan ooit begrijpt wat het belang is van sporten (en zeker in buitenlucht). En van sociaal contact natuurlijk, al worden we daarin dan beperkt. De gelimiteerde bewegingsvrijheid tijdens dit bijgeknipte seizoen belette niet dat de opkomst opvallend groot was.

WTC Relst is graag jouw trotse rots in de Corona-branding!

Ja, ook de komende maanden moeten we nog rekening houden met restricties.

Maar sporten zullen we!

Vanaf maart 2021 doet jouw club er opnieuw alles aan om jou sportieve en sociale ontspanning te bieden, veilig en gezond! Yes, we hebben weer ambitieuze plannen!

Inschrijven!

Goed nieuws! J Het bestuur heeft beslist om het jaarlijkse lidgeld eenmalig te verlagen van 100 naar 20€!

Om het Corona-leed zoveel mogelijk te verzachten, om het mooie resultaat van ons afhaalresto met alle leden te delen, om de drempel naar het volgende seizoen zo laag mogelijk te houden. We kiezen dit jaar dus niet voor een gratis kledingstuk of voor een extra spaarpotje, maar geven de prioriteit aan een uitzonderlijk laag inschrijvingsgeld, omdat jullie het verdienen!

Daarnaast regelen we ook weer de administratie voor jouw VWB-lidmaatschap (inclusief verzekering); dat kost nog steeds 32€, en geldt voor je ganse gezin. Tip: je kan een deel van je VWB-lidgeld recupereren via jouw mutualiteit. Je hoeft het bestuur daarvoor niet te contacteren; alle info vind je hier.

Inschrijven kan vanaf NU: Stort 20 + 32 = 52 euro (of 20 € als je zelf of een gezinslid het VWB lidgeld rechtstreeks hebt geregeld) op BE85 7340 1137 7806, en je bent fier lid van WTC Relst in 2021!

Ken je nog geïnteresseerden?

Ook nieuwe leden kunnen nu aansluiten. Ken je sportieve fietsers die –actief of passief- op zoek zijn naar een toffe club waar veiligheid; sportiviteit en gezelligheid troef zijn? Introduceer hen dan bij jouw favoriete club, via bob@wtc-relst.be.

Club kleding

Je kan nu ook kleding bijbestellen! De webshop werd tijdelijk heropend, vanaf nu tot eind november. Je kiest zelf wat je wil bijbestellen. Hoe werkt de webshop?

1. Surf naar: https://www.vermarcsport.com/nl/wtc-relst

2. Vul het wachtwoord in: WTC-Relst-outFIT (opgelet, hoofdlettergevoelig!)

3. Let op: er zijn dames- en heren modellen, en vaak ook varianten (SPL of PRR uitvoering). Voor de maat: > in de uitvoering SPL: kies de kleinste. Wielerkleding mag niet flapperen! > in de uitvoering PRR: die zit lekker strak J

5. Winkelmandje vullen & bestelling afronden. Opgelet: Rond je bestelling pas af als je zeker bent, want nadien omruilen is niet mogelijk. Je betaalt online.

6. Om een Coronaproof levering te garanderen, wordt je bestelling thuis geleverd. Vermarc rekent voor de verzending 10€ aan; in de laatste stap bij je afrekening. Die 10€ is niet zo goedkoop, maar daar staat tegenover dat we als club toch wel hele mooie kledingtarieven hebben bedongen.

7. Vermarc zal alle bestellingen van onze leden consolideren bij het afsluiten van de webshop einde november. Levering bij je thuis wordt voorzien bij het begin van ons fiets-seizoen

8. Nog vragen? Contacteer Marc via marc@wtc-relst.be of 0486/60.46.08.

WTC Relst in 2021

Noteer alvast volgende data: (alles onder voorbehoud van Corona-beperkingen):

• 26 februari 2021: Algemene Leden Vergadering

• 07 maart 2021: Openingsrit (met receptie!)

• 27-29 augustus 2021: Driedaagse

• 2-3 oktober 2021: Eetdagen