WTC Relst - Juni en Juli fietsplezier

Beste WTC Relst(er),

Ook de volgende weken valt er weer heel wat te beleven!

Op zondag 19 juni:

ruilen we onze reguliere zondagrit in voor een langere versie. A, B en C doet de lus van Brussel. D doet de lus van Antwerpen. Alle groepen vertrekken uitzonderlijk om 8u00 en zijn terug rond 12u30.

Op zaterdag 25 juni:

doet WTC Relst mee aan de Parkcross, tijdens de jaarlijkse Parkfeesten in Relst. Dat is een uniek MTB event dat garant staat voor sport & plezier.

1. Wat houdt het in? De start is om 17u en in 1,5u rij je met je team (van 2 tot 4 personen) zoveel mogelijk rondjes van 2km op een verkeersvrij parcours. Info: http://www.parkvanrelst.be/index.php/parkcross-2022/

2. WTC Relst steunt dit event:

• Elk lid dat in tenue rijdt, krijgt zijn/haar inschrijving terugbetaald. Schrijf je in op de Parkcross website en geef ploegnaam en ledennamen door aan frans@wtc-relst.be.

• Als je geen ploeg hebt, maar graag meedoet, mail dan naar frans@wtc-relst.be. Dan proberen wij te helpen en verzorgen we ook de inschrijving van de ploeg

• Heb je meer zin om een handje te helpen bij de organisatie, dan verwelkomt peter.coart@telenet.be jouw hulp met open armen!

Op zaterdag 16 juli :

Staat de dagtrip naar de zee gepland. We werken ook aan een tempovriendelijke, kortere bestemming. Meer info en inschrijvingen binnenkort via de website.

Later op het siezoen,

Op verzoek, plannen we later op het seizoen ook ‘s een avondje op het circuit van Zolder. Met de koersfiets rondjes malen op het circuit, ieder aan eigen tempo: het is echt eens de moeite waard! Meer info volgt.

30 weergaven

Beste WTC Relst(st)er, We brengen graag wat warmte in deze wintertijd met een update van jouw geliefde club: Het bestuur heeft beslist om de Algemene Leden Vergadering niet te laten doorgaan op vrijda