WTC Relst kijkt uit naar de opstart! Met jouw inbreng!

Liefste WTC Relst(st)er,

Hopelijk alles goed, gezond en veilig daar!

De lente en de vaccinaties zijn in ’t land... reikhalzend en popelend kijken we allemaal uit naar samen fietsen en terrassen!

We moeten nog met twee woorden spreken, want de Coronacijfers (zoals de bezetting van de IC-bedden) blijven vooralsnog op een te hoog niveau, maar we zijn hoopvol.

Hoopvol dat de vaccinaties en discipline het virus onder de knie krijgen, en hoopvol dat we binnenkort onze clubactiviteiten kunnen heropstarten!


Heropstart

Onder voorbehoud van finale bevestigingen door de overheid, verwelkomen we jullie op zondag 9 mei, om 8u20, voor de officiële start van ons seizoen!

Het vertrek en de ritten onderweg organiseren we zo veilig als mogelijk, volgens ons Corona-draaiboek.

En we zijn vooral blij dat dit kan met een drink achteraf! Alain en Rita hebben er ook terug zin in, en zullen hun terras (met voldoende afstand tussen alle tafels van 4) klaarzetten voor ons!


Corona-draaiboek

Zowel voor de ritten als voor het terrasbezoek zijn er algemene voorwaarden vanuit de overheid. Wat ze voor ons betekenen, lees je in de update van ons. Dat vind je in bijlage.

WTC Relst - Corona draaiboek - versie 24
.
Download • 1.43MB

We vragen je met aandrang om je strikt te houden aan de afspraken van dit draaiboek. Alleen op die manier kan het veilig en plezant worden voor iedereen, zowel tijdens als na onze sport!

Jouw inbreng

Voor de mooie zondagritten rekenen we op ieder van jullie! Dus ook op jou! In deze online tijden is het voor onze ploegverantwoordelijken moeilijker om de kalender te vullen. Help hen snel verder!

Stuur een mail naar mijnrit@wtc-relst.be , met volgende info: datum, ploeg, bestemming, km en hm. Als het kan voeg je ook al het gpx-bestand mee, maar dat is geen must.

De vernieuwde kalender op de website wordt met jouw info aangevuld door de ploegverantwoordelijken: Daniel Verstraeten (D), Jan Verstreken (C), Frans Janssens (B) en Jan Rykaert (A).

Jawel, we zijn blij Jan R te mogen verwelkomen als nieuwe ploegverantwoordelijke! J .

Via die mijnrit@wtc-relst.be bereik je in één klap deze vier ploegverantwoordelijken: ze kijken uit naar jouw rit(ten)!!

Samen met jou kijken we uit naar onze datum van hoop, 9 mei. We sturen je zeker nog tijdig een definitieve bevestiging!

Zorg intussen goed voor jezelf en je naasten, alvast bedankt voor jouw inbreng, en tot snel!

Jouw bestuur

34 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven