Driedaagse 2023

Na bakken regen hopen we stilaan op zomerweer en kijken we uit naar onze 3-daagse 2023 met bestemming Anseremme, het eindpunt van de afvaart van de Lesse!

We delen graag de belangrijkste info:

– Volgens traditie, kiezen we voor het laatste weekend van augustus: vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27/8/2023.

– De heen en terug rit worden beperkt tot zo’n 150 à160 km. We rijden alle ritten in drie groepen: twee via bijna het hetzelfde parcours en één via een aangepast parcours. Dat laatste gaat via de Ravel, onder redactie van Daniel Verstraeten. Parcoursbouwers voor groep één en twee zijn Denis Verstraeten en Jan Ryckaert bijgestaan door enkele enthousiaste verkenners.  Alle groepen zullen over een volgwagen beschikken.

– Met de regio Dinant kozen we voor een richting die aan oude 2 en 3-daagses doet denken zoals Mothermé, Charleville-Mézieres, Bouillon, Grupont, enz….

Onze verblijfplaats is dit jaar het Hotel Castel de Pont-à-Lesse  www.casteldepontalesse.be. Dat is geen onbekende voor sommigen onder jullie, en is gelegen in de vallei van de Maas en aan de oevers van de Lesse in een omgeving van 25 hectare natuurdomein. Opgelet dus voor de nachtelijke slaapwandelaars!        


Onze Event manager nam het zekere voor het onzekere, en heeft de kamers en keuken terdege uitgeprobeerd en goed bevonden!  De ligging van het hotel is een perfecte uitvalsbasis voor dag twee!
Kortom: dit wordt alweer een driedaagse om niet te missen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven